Изборът на перфектната сватбена рокля!

 

Изборът на перфектната сватбена рокля!


Bulchinski Rokli, Svatbeni Rokli, Булченски Рокли, Булчински Рокли, Сватбени Рокли

Намирането на перфектната сватбена рокля е един от най-важните аспекти в планирането на една сватба и е голямо събитие за всяка жена след избора на съпруг.  Някои жени мечтаят за перфектната сватбена рокля от ранна детска възраст, докато други са сигурни какъв тип рокля, ще носят на сватбата си.

Стилът, формата и цвета на Вашата рокля трябва да бъде внимателно обмислена, за да бъдете перфектна булка. Булчинската рокля показва личността на булката, но като цяло трябва да отразява и да се допълва с цялостния декор и визия на сватбата и да засилва усещането за красота.

За да изберат и открият правилния за тях стил на булчинска рокля много жени прибягват до булчински списания, но най-добрият начин да открият подходящият за тях стил е посещение при дизайнер Стоян Радичев. Той може да Ви предложи сватбени рокли в много стилове и да харесате най-подходящата.

Стилът на сватбената церемония може да се придаде и чрез избор на правилните сватбени аксесоари. Например елегантни дълги до лактите ръкавици добавя докосване на класа. Правилният избор на сватбени обувки, сватбени бижута или добавяне на декоративни елементи в булчинската рокля също може да бъде проява на добър стил.

Изборът на стилът на сватбената рокля е много важен, но се влияе от други фактори на сватбата, така че трябва да бъде в хармония с останалата част от планирането на сватбената церемония и да се ръководи от това. Към намирането на перфектна и подходяща сватбена рокля за булката е важна и правилната форма, така че тя да се вписва по възможно най-добър начин.

Каквато и да е фигурата на булката, роклята трябва да наблегне на най-красивите черти на тялото и, така че формата и трябва да бъде избрана много внимателно.

Преди да изберете, пробвайте максимално много и различни модели сватбени рокли. Често се получава така, че точно този модел, който сте избрали от витрината на модната къща, не ви стои добре. Разчупете мисленето си и опитайте други варианти – изборът на цветове и стилове е практически безкраен.

Когато тръгвате да избирате роклята, винаги си взимате някой  със себе си. Майка, сестра, кумата или приятелка, нека това да са хора, които ще бъдат честни и откровени с вас и на чието мнение може да се доверите.

Когато пробвате сватбени рокли, подвижете се малко повече с тях, потанцувайте, клекнете, вдигнете ръце. Така ще проверите дали се чувствате удобно и дали няма да сте твърде ограничена в движенията – последното нещо, което бихте искали, когато танците се разгорещят.

Bulchinski Rokli, Svatbeni Rokli, Булченски Рокли, Булчински Рокли, Сватбени Рокли

Не поръчвайте по-тясна сватбена рокля и не разчитайте, че ще отслабнете до сватбата. Освен това е по-добре да вземете булчинска рокля, в която ще се чувствате свободно и удобно, а не която е тясна и трудно я облечете и после да се страхувате да седнете или да си вдигнете ръцете.

Посетете мястото, където ще се проведе венчавката и проверете дали няма някакви изисквания за вида на сватбена роклята. Например има храмове, в които не е позволено да се влиза с гол гръб или открити рамене. Ако случаят е такъв, а роклята е по-разголена, помислете за някаква наметка или шал, които да сложите по време на церемонията.

Не избирайте твърде разголен модел. Обърнете внимание на дълбочината на деколтето и дължината на полата. Може да имате гости, които да се притеснят, когато се наведете напред.

Внимателно подберете цвета на тоалета – снежно бял, екрю, шампанско, бледо розово – този, който най-добре ще подхожда на тена на кожата ви. Ходете на пробите с бельото, с което ще бъдете на сватбата. Неподходящото бельо може да разкриви кройката и поръчайте роклята навреме!

Bulchinski Rokli, Svatbeni Rokli, Булченски Рокли, Булчински Рокли, Сватбени Рокли

Разбира се повечето хора мислят за традиционните чисто бели сватбени рокли, но днес има огромен избор от красиви цветове, които са подходящи, както и много вариации на бялото, като екрю, сметана, шампанско или слонова кост, с които също ще сте официална, но предлагат леко отклонение от традицията.

По-нетрадиционни булки могат напълно да скъсат с традицията и да носят булчинска рокли в ярки цветове, като горещо розово, черешово червено или дори лавандула.

Когато избирате цвета на булчинската рокля, важно е какъв ще тена на кожата ви по време на сватбената церемония. Рокля по-светли цветове изпъква на фона на средно тъмен или тъмен тон на кожата.

Ако намерите булчинска рокля, която е перфектна за вашия стил и форма, трябва да попитате за всички цветови варианти на разположение, за да намерите цветът, който е най-подходящ за стила на сватбената церемония и  булката.

Перфектната сватбена рокля може и да е трудно да се намери, но стъпка по стъпка вземайте решения за стила, формата и цвят и това ще ви помогне. Всеки избор трябва да се прави внимателно, така че булката да се чувства най-красивата и да прилича на себе си в своята сватбена рокля!