Мис Пловдив 2014-та!

Мис Пловдив 2014-та!


Balni Rokli, Абитуриентски Рокли, Бални Рокли, Вечерни Рокли

14 момичета влязоха в надпревара за короната на бляскаво шоу, поверено на Румънеца и Енчев. Първа подгласничка стана 21-годишната Бетина Темелкова, а трето място завоюва Вероника Мушакова на 20 години.

След като се представиха пред публиката, облечени като балерини, девойките дефилираха в спортно-елегантни облекла и по бански,а в трети кръг блестяха в официалните рокли на асенвградския дизайнер Стоян Радичев.

Златна игла 2014-та


Balni Rokli, Абитуриентски Рокли, Бални Рокли, Вечерни Рокли

Колекция сватбени тоалети беше подготвил специално за Златна игла 2014 дизайнерът Стоян Радичев. Всяка рокля е олицетворение на определен тип жена.

Романтичната ще намери себе си сред дантелите, на непокорната ще и допаднат моделите от тафта, за екстравагантната булка са включени перата, а за тези, които държат на класиката, са роклите тип принцеса.

Дамите със свободен дух пък ще открият себе си във фееричните тоалети от шифон и коприна. Цветовете са бяло, шампанско и екрю с цветни акценти в някои от моделите. Перли, камъни и цветя допълват цялостната визия.

Blue Summer Party – Слънчев бряг 2013-та


Balni Rokli, Абитуриентски Рокли, Бални Рокли, Вечерни Рокли

Модният коктейл за партито, включваше ревюта с най-новите колекции на Zu Elements, Phard, Franco Ferucci и „Снежанка”, плажна мода и бански костюми от Sugаrfree и „Тони Ланс”, официална мъжка мода от „Агресор”, с чиито костюми бяха облечени Влади Шаган, Румънеца и Енчев и предложенията на дизайнера Стоян Радичев, който се погрижи за страхотната визия на Гери Дончева – лице на марката от три години.

Blue Summer Party беше излъчвано на живо в интернет в над 40 държави. В деня след партито Гери Дончева засне и фотосесия с избрани автомобили на Great Wall, единият от които – Hover H6 e “Модел на годината” за 2012 г. в Китай и започва да се произвежда в модерния завод на „Литекс Моторс” край Ловеч. Гостите имаха възможност да направят и тест драйв с класните автомобили, които се произвеждат в България.

 Модна фиеста Албена – 2013-та


Певиците Ивена, Джина Стоева, Теодора и Кристина Димитрова дефилираха в булчински облекла на дизайнера Стоян Радичев. Единствен мъж сред тях, който се бореше за сърцата на всички беше Диан Христов, единодушно избран след гласуване в интернет за най-красивия мъж на България на десетилетието. Диан беше облечен в стилен черен костюм, изработен от коприна и органза на дизайнерката Мариана Папаличева – Агресор.

Balni Rokli, Абитуриентски Рокли, Бални Рокли, Вечерни Рокли