Супер модел на България – София 2012

Супер модел на България – София 2012


Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli

Съвместно с коледния концерт на звездите се проведе и двадесет и първото издание на конкурса „СУПЕР МОДЕЛ НА БЪЛГАРИЯ“. Конкурсът е известен в България от 1991 г. Конкурсът е дал старт на много популярни модели като Даниела Серданова, Гергана Малкоданска, Илиана Чернакова и др.

Специално за конкурса пристигнаха за да бъдат част от международното жури г-н Лука Корилио – собственик на Беатриче Моделс – Милано, г-н Люнел Дежейн директор на Сити Моделс Париж и г-н Карлос Стрейл, директор на „East West Models – Франкфурт“.

Супер Модел на България е най-популярния конкурс за модели у нас, като тази година участничките бяха изправени пред задачата да представят марките на casual облекла на Паус Джийнс, банските на Делфина и изящна официална колекция на Стоян Радичев.

 Мис Персенк – Девин 2012


Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli

Жени Калканджиева беше категорична, че финалистките показаха майсторски умения на подиума при представянето на изящните бижута Жоли, банските костюми Делфина и бляскавите вечерни рокли на топ дизайнера Стоян Радичев. Най-популярната Мис България, която е и собственик на лидера в модния мениджмънт у нас – агенция „Визаж”, определено се затрудни при избора на победителките.

 Orange Summer Party – Хотел Мида Слънчев бряг 2012


Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli

Домакини на събитието бяха топ моделът Гери Дончева, собственик на хотел „Мида” и меценатът Ники Младжов, собственик на Z&M HITACHI. Събитието започна с грандиозна заря в оранжеви светлини и завърши с оранжеви фенери, обсипали цялото небе към полунощ.

Гостите са забавляваха на музикалните изпълнения на Сашо Кипров, Румънеца и Енчев, DeepZone, DJ Мирко и танците на балет „Електра” и формация „I’mdance”.

Специално за повода дизайнерът Стоян Радичев изработи ефирни официални и бални рокли. Tony Lans впечатлиха гостите с авангардни бански и аксесоари, също изработени специално за случая. Подиумът за дефилетата и самата сцена бяха разположени във водата на басейна с формата на мида.

Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli