Тенденциите в Сватбените Рокли за 2015 г.

Тенденциите в Сватбените Рокли за 2015 г.


Bulchinski Rokli, Svatbeni Rokli, Булченски Рокли, Булчински Рокли, Сватбени Рокли

Стиловете на сватбените рокли се сменят бързо, въпреки че много жени все още обичат и предпочитат красивите стари традиционни бели булчински рокли. Традициите и церемониите вече са силно индивидуални и отразяват личността на новата двойка, въпреки че до не отдавна сватбите бяха предимно традиционни.

Ето и някои от тенденциите в сватбените рокли за 2015 година и няколко съвета за забавна и запомняща се сватба.

Традиционната бяла сватбена рокля  е красива, но в днешно време много от новите булки избират да се омъжат в любимия си цвят. Представете си, църквата окичена с бели цветя, а вие се носите в изумрудено зелена булчинска рокля!

Тази тенденция е забавна, въпреки старите традиции. Ако сте смела булка лесно можете да бъдете в сватбена рокля с всякакъв цвят. Шокът от живите цветове ще наелектризира сватбените Ви гости и можете да бъдете сигурна, че роклята Ви ще бъде помена дълго време.

Дантелена Сватбена рокля!

Тази романтичен материал е напълно подходящ за Вашата сватбена рокля. От традиционната дантела може да се получи зашеметяваща рокля, като се използват стотици слоеве коприна и органза и може да се получи една от романтичните сватбени рокли на света.

Сватбена рокля с високи деколтета и ръкави!

Кралската Английска сватба на Кейт Мидълтън, показа някой различни и позабравени стилове за сватбена рокля, които включиха доброто старо високо деколте и ръкави. Въпреки, че този стил не бе особено популярен през последните няколко десетилетия, изглеждаше необичайно свеж.

Отсъстващият, като тенденцията стил за булчинска рокля в продължение на години е много подходящ, ако искате да прикриете татуировки или белези и изглежда се завръща.

Но каквато и сватбена рокля да изберете за Вашата сватба, не забравяйте да се забавлявате с нея, защото Вашата сватба трябва да бъде празник!