Фестивал Прическата и градът – Бургас 2013

Фестивал Прическата и градът Бургас 2013 г.


Попфолк певицата Андреа ще бъде водещ на модния шоу-спектакъл. Дизайнер на „Прическата и градът” е Стоян Радичев, а сценарист – Иван Ангелов, популярен от работата си преди години в „Шоуто на Слави”. Избраният от него композиционен подход е на сцената да се редуват забавните моменти с не показвани до момента у нас фризьорски техники.

В „Прическата и градът” Саверио Палма заедно с няколко български стилисти, сред които Георги Георгиев – Жоро-Ефекта и Йордан Василев, ще демонстрират с 6 модела най-новите тенденции в техниките на подстригване, цвят и стайлинг. Грациите ще разходят по подиума най-актуалната за 6-те континента в момента модна линия.

Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli

 XV Международен Фестивал на прическата и красотата, организиран от стилист Капанов 2012 г


 Авангардният асеновградски дизайнер Стоян Радичев облече моделите на XV Международен Фестивал на прическата и красотата, организиран от стилист Капанов. Той се откри снощи в зала 7 на НДК, която се оказа тясна за цялата феерия от цветове в последната му колекция от булчински и абитуриентски рокли.

Това е първата съвместна изява на тандема Капанов-Радичев. На форума, който традиционно събира нашумелите имена във фризьорското изкуство от Италия, Франция, Германия, Русия, Полша, Австралия, Бразилия, Украйна, Швейцария, самоукият майстор от Асеновград заложи на декорациите с кристали. Те идват на мястото на флоралните мотиви, дантелата и цветята, твърди Радичев.

 Bege Awards 2012


Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli

Конкурсът Miss Gaming BEGE 2012 се осъществява в партньорство с модна агенция Visages Model Group и любезното съдействие на: TonyLans, FineLine, VictoriaSpa, NightFlight, бижута d’Orne, ЕncoVending, Анабел Ателие, Триумф, CND, Orofluid, Inglot и др. Официален дизайнер на конкурса е Стоян Радичев.

Balni Rokli, Svatbeni Rokli, Bulchinski Rokli